Voor werkzoekenden

Ben jij op zoek naar een baan binnen de branche Openbare Apotheken? Apotheekwerk.nl is dé vacaturebank voor de apotheekmedewerker. Ongeveer 95% van de vacatures op deze site betreft vacatures voor de functie apothekersassistent. Hier kun je alleen op reageren als je beschikt over het diploma Apothekersassistent. 

In onze vacaturebank vind je een overzicht van alle beschikbare vacatures. Je kunt in twee verschillende categorieën vacatures zoeken: Vacatures en Vacatures detachering. Binnen die categorieën kun je met behulp van handige filters snel een vacature vinden die bij jou past.

Wat kan ik met een account?

Als je een account hebt, kun je job alerts aanmaken. Daardoor ontvang je de nieuwste vacatures, op basis van jouw voorkeuren, in jouw e-mailbox.

Job alerts aanmaken

In een job alert geef je aan naar welke functie je op zoek bent, hoeveel uur je wilt werken, in welke straal vanaf je thuisadres je wilt werken, en naar welk soort dienstverband je op zoek bent. Ook kun je aangeven of de e-mails met passende vacatures dagelijks, wekelijks of maandelijks verstuurd moeten worden.

Vergroot je kans op een andere baan: registreer je in het Kwaliteitsregister Apothekersassistenten

Registreer je in het kwaliteitsregister voor apothekersassistenten.
Als je kwaliteitsgeregistreerd bent, toon je aan dat jij het belangrijk vindt je deskundigheid op peil te houden en dat je voldoet aan de eisen van de beroepsgroep. Je laat dus zien dat je het belangrijk vindt je vak bij te houden. Dit straalt positief uit naar je potentiële toekomstige werkgever. Je verstevigt hiermee je positie op de arbeidsmarkt en vergroot de kans op een baan. Vergroot je kans op een andere baan: registreer je in het Kwaliteitsregister Apothekersassistenten. Ga naar de website van KABIZ.

 

  • VZA
  • FNV
  • CNV
  • ASKA