Over de opleiding

Wil jij apothekersassistent worden?

Uitgifte van medicijnen, patiënten informeren, medicijnen klaarmaken, producten verkopen... Als apothekersassistent heb je veel verschillende taken. Intensieve samenwerking met collega's en het contact met cliënten maken de sfeer. Een apotheek heeft heel wat te bieden!
Wil jij je oriënteren in de opleiding, ga dan naar:  www.werkindeapotheek.nl

 

Heb jij het in je om apothekersassistent te worden?

Doe de studiekeuzetest op: www.werkindeapotheek.nl of ga gelijk naar de test: http://werkindeapotheek.zeekat.nl/

Leer-/werktraject voor AOM’er in de SBA Kennisbank

De AOM’er is in veel apotheken een belangrijke schakel in het proces. Voorraadbeheer, logistiek, ondersteuning bij de receptgang of huishoudelijke en administratieve taken: de AOM’er pakt dit vaak op. Zo kunnen de apotheker en de apothekersassistent zich richten op de farmaceutische patiëntenzorg.

Om nieuwe en bestaande AOM’ers beter op weg te helpen heeft de SBA een leer-/werktraject ontwikkeld. Dit wordt gratis ter beschikking gesteld via de SBA Kennisbank. Op deze pagina vind je ook verhalen uit de praktijk van andere AOM’ers.

Meer weten? Kijk dan op https://www.sbaweb.nl/kennispagina-aom-er

Zoek je een stage of leerwerkplek?

Dan verwijzen wij je graag naar de website https://www.s-bb.nl/studenten/stageplek-vinden

Nascholing van de SBA: Laat een werkgever zien dat je bijblijft in je vak!

Wil je bijblijven in je vakgebied? Dan is een klassikale cursus van de SBA iets voor jou! De SBA organiseert door het hele land cursussen, onder meer over farmaceutisch inhoudelijke onderwerpen en communicatie. Al onze cursussen zijn SANA geaccrediteerd. Bekijk het uitgebreide cursusaanbod op https://www.sbaweb.nl/cursusaanbod. Je kunt je daar ook aanmelden voor een cursus.


Meer informatie 

Neem contact op via e-mail nascholing@sbaweb.nl of telefoon 0900 722 26 67 (maandag t/m vrijdag, 9.00 uur tot 17.00 uur, 1 ct p.m.).

  • VZA
  • FNV
  • CNV
  • ASKA