Vacatures

In onze vacaturebank vind je een overzicht van alle beschikbare vacatures. Je kunt in twee verschillende categorieën vacatures zoeken:
Vacatures en Vacatures detachering. Binnen die categorieën kun je met behulp van handige filters
snel een vacature vinden die bij jou past.
Maak je keuze:

Vacatures
Vacatures detachering

Een vacature plaatsen

Wil je een vacature aanmaken en deze in onze vacaturebank plaatsen dan kan dit via onderstaande knop. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn.

Nieuwe vacature aanmaken

Heb je nog geen account? Geen probleem, een account aanmaken is zo gebeurd via de onderstaande knop.

Nieuw account aanmaken

Aanmelden SBA Nieuwsbrief - SBA Magazine

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over SBA producten, -diensten en ontwikkelingen in de branche: Meld je dan aan voor één van de SBA Nieuwsbrieven en/of het SBA Magazine. 

Inschrijven

SBA zoekt docenten voor heel Nederland

Zoek jij uitdaging?

Deel jij graag jouw kennis?

Sta jij graag voor groepen?

Wil jij als docent-apotheker van betekenis zijn voor apotheekteams?


Neem dan contact met ons op!

SBA wil je graag leren kennen!

Naar de vacature

75% van de vacatures vervuld via SBA Apotheekwerk

Het plaatsen van een vacature op SBA Apotheekwerk is zeer effectief. Van de vervulde vacatures in 2017 vond 75% van de apotheken ook daadwerkelijk een nieuwe collega via Apotheekwerk. 87% van alle landelijke vacatures voor apotheekmedewerkers in openbare apotheken werden vorig jaar op SBA Apotheekwerk geplaatst.SBA Apotheekwerk bestaat sinds 2009 en is dé vacaturebank voor apotheekmedewerkers. De cijfers uit 2017 bevestigen dat wederom. Daar waar vorig jaar 64% van de vervulde vacatures via Apotheekwerk werd vervuld, steeg dat percentage in 2017 naar 75%. Een resultaat om trots op te zijn.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan of naar versterking voor je apotheekteam? Maak dan op SBA Apotheekwerk een Job Alert aan of plaats er je vacature. Hiermee vergroot je je kans op succes! 


Naast vacatures vindt je op www.apotheekwerk.nl veel uiteenlopende tips over solliciteren en werving en selectie. Van het opstellen van een goede cv tot een goede voorbereiding van het sollicitatiegesprek voor werkzoekende, tot tips en handvatten voor het werven en selecteren van de meest geschikte kandidaat voor werkgevers.


Genoeg redenen om gebruik te blijven maken of te gaan maken van SBA Apotheekwerk. 

Apotheekwerk op Facebook

Volg Apotheekwerk op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures, tips en interessante informatie op het gebied van werken in de apotheek.

  • VZA
  • FNV
  • CNV
  • ASKA